DE SPAANSE MOEDER ROTTERDAM

DE SPAANSE MOEDER ROTTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 268 beoordelingen
22 jul 2021 om 19:45 heerlijk!
14 jul 2021 om 22:21 Het eten was erg lekker en warm, en het is op tijd bezorgd!
9 jul 2021 om 20:26 Ik had gebakken bacon erop besteld. Zijn ze vergeten. Heel jammer. Gegrilde aubergine was erg hard & koud. Lekker krokant gebakken patatjes en heerlijke chorizo!!
6 jul 2021 om 20:50 Eten was echt heel erg vettig. Heb de helft maar weggedaan omdat ik misselijk werd. Heel jammer.
3 jul 2021 om 20:51 Genoten van de maaltijd
28 jun 2021 om 7:57 Het eten is echt verrukkelijk en de hoeveelheid is ook perfect. Het duurde langer omdat ze het druk hadden. In plaats van 35 minuten duurde het 75 minuten. Dat is jammer. Maar verder een fantastische tent!!
19 jun 2021 om 22:08 Het eten was op zich lekker maar dreef echt in het vet. Ik had nog een heel gerecht kunnen bakken in de olie die onder in het bakje zat. Ook was het eten niet echt warm. Jammer als je voor een hoog bedrag iets besteld.
18 jun 2021 om 21:14 Deze keer viel erg tegen. Te grote, zoute aardappel, van de prijzige extra's veels te weinig toegevoegd. De smaak was eenzijdig en leek in niks op eerdere ervaringen.
11 jun 2021 om 21:33 Echt lekker Spaans eten!
4 jun 2021 om 22:42 De recepten zijn goed voorbereid maar raar qua smaak, te veel zoete ingrediƫnten in een maaltijd
3 jun 2021 om 6:25 Lekker vers eten, wel wat prijzig. Ik vond de gegrilde groente tegenvallen. Erg veel olie en een kleine portie.
1 jun 2021 om 12:56 Mijn god die kapsalon. Zalig!